Betaalkaart

Op het Sint-Andreasinstituut krijgt elke leerling een persoonlijke betaalkaart in de vorm van een sleutelhanger. Deze sleutelhanger blijft geldig gedurende de volledige schoolloopbaan.

Deze kaart wordt op voorhand opgeladen en kan gebruikt worden aan de kassa in het restaurant, om een drankje te kopen tijdens de speeltijd ... Cash geld is dus niet langer nodig.

Gebruik van de kaart

Aanmelden op het portaal

Surf naar https://saoo.mynetpay.be en meld je aan via je smartschoolaccount. Zowel de ouder als de leerling kan inloggen met z'n smartschoolaccount.

Geld opladen

Kies voor opwaarderen.

Kies het bedrag om op te waarderen.

 

Keuze 1: bancontact

We raden deze methode aan omdat dit de eenvoudigste en snelste methode is. Via deze methode is het bedrag onmiddellijk beschikbaar op de betaalkaart.

De transactiekost bedraagt 0,26 euro ongeacht het gekozen bedrag.

Keuze 2: bankoverschrijving

Via deze methode is het geld niet onmiddellijk beschikbaar op de betaalkaart. Het bedrag wordt pas verwerkt wanneer de betaling bij ons binnen is.

De transactiekost bedraagt 0,18 euro ongeacht het gekozen bedrag.

Let er alstublieft op dat u de gestructureerde mededeling correct invult.

Transactieoverzicht

Als ouder kunt u steeds het saldo van de kaart van uw zoon of dochter raadplegen alsook alle transacties bekijken.
Bovenaan in het menu op "Transactieoverzicht’ klikken. Hier krijgt u een overzicht van alle betaalverrichtingen met de kaart.

Kaart verloren of beschadigd?

Het spreekt voor zich dat alle leerlingen zorg dragen voor hun kaart. Indien uw zoon of dochter de betaalkaart toch verloren is, dient u deze zo snel mogelijk uit te schakelen.

Via de profielpagina kan je de kaart uitschakelen. De leerling kan ook naar de receptie gaan waar een medewerker dit voor hen kan doen.

Zet het vinkje naast het kaartnummer uit. Klik daarna op "opslaan"!

Het geld op de kaart is niet verloren. Ga na de receptie en vraag een nieuwe betaalkaart. De kost voor een nieuwe betaalkaart bedraagt 5 euro.
Het saldo zal worden overgezet naar de nieuwe kaart.

Let op! De nieuwe kaart heeft een nieuwe gestructureerde mededeling. U dient deze nieuwe mededeling te gebruiken bij het opladen via overschrijving.